Marja-Riitta Romanainen


Marja-Riitta Romanainen

Taideopinnot
Olen valmistunut kuvataiteilijaksi Alfa-Art taidekoulusta v. 2013 ja jatkanut kouluttautumista erityisesti akvarellimaalauksen osalta tämän jälkeen. Olen värimaalari, eikä minulla ei ole lempivärejä, kaikki värit ovat samanarvoisia. Jos maalaan öljyväreillä, teen sen usein tummille pohjille siten, että ensimmäiset kerrokset teen akryyliväreillä ja sen jälkeen siirryn öljyväreihin. Nykyään yhä useammin akvarellit valtaavat työpöytäni ja on vapauttavaa tehdä vedellä ja värillä, antaa paperinkin omalta osaltaan viedä maalausta ja ihailla pigmenttien muodostamia kuvioita, pujahtaa hentojen värikerrosten väliin.

Aiheeni ovat usein luonnosta. Eläimet, kasvit ja metsä ovat lähellä sydäntäni. Maalaukseni eivät ole todellisia, realistisia, vaan maalaan mielikuvitukseni luomia kuvia, jotka haluan tuoda myös muiden silmien eteen.

Olen Länsi-Uudenmaan taiteilijaseuran jäsen ja kuulun myös seuraaviin yhdistyksiin: Suomen akvarellitaiteen yhdistys ry, Vihdin taideyhdistys ry ja Lohjan taideyhdistys ry.

Lisää teoskuvia ja cv löytyvät sivuilta www.marjispaintings.weebly.com


YHTEYSTIEDOT

marjis.romanainen(at)gmail.com